Секоја приказна има свој почеток?

Прочитајте го нашиот...

Тогаш хуманоста и љубовта кон професијата преминаа во Вита-Дент. Благодарение на искреноста и подршката од семејството Вита-Дент прерасна во голема стоматолошка поликлиника.
Се започна во далечната 1993 година
Денес на располагање за вас стои Дентал Центар Поп-Ристови, во семејна сопственост на Д-р Стево Поп Ристов и Д-р Викторија Поп Ристова. Тим кој функционира дури цели 26 години работно искуство.
26 години работно искуство
Дентал Центар Поп-Ристови е една од најголемите и модерни дентални поликлиники во регионот. Лоцирана во Гевгелија, на само 1 час возење од аеродромите во Солун и Скопје.
Најголема дентална поликлиника
Ние сме талентиран тим од водечки професионалци во стоматологијата, кои им обезбедуваат на нашите локални и меѓународни пациенти највисоки стандарди за нега,нудејќи широк спектар на опции за лекување.Нашите услуги се фокусираат на оралната хирургија со современата имплантологија ,естетска и козметичка стоматологија, фиксна и мобилна протетика,ендодонција,пародонтологија, ласерска стоматологија, ортодонција,детска и превентивна стоматологија.
Талентиран тим од водечки професионалци во стоматологијата
Секој член на нашиот тим има многу децении искуство и многу години фокусирана обука како и тековен личен развој во областа на стоматологијата. Денес ние тимот на Д-р Стево Поп Ристов сме горди на него и ги следиме сите негови безусловни знаења и едукации кои ни ги пренесува. Уникатни и карактеристични бидејќи ние ги вклучуваме вештините, искуството и технологијата под еден ист покрив.
Нашиот тим има многу децении искуство

Што не прави поинакви од останатите поликлиники?

- Високо квалификувани и искусни доктори во секоја специјалност
- РТГ кабинетот на Дентал Центар ви нуди целосна евиденција на вашите заби со најсовремен апарат, брзо и ефикасно со минимално зрачење
- Обезбедуваме целосна грижа за пациентот со индивидуално внимание
- Ние веруваме во иновации, истражување и понатамошен напредок
Зошто да не изберете нас?